priisma

Om priisma

 

Välkommen till priisma - Nordens största butik för väggklockor!

Vårt utbud av väggklockor består av allt från klassiska pendelur och stationsklockor med rötterna i Bauhaus till väggklockor inspirerade av pop-konst. Priisma startades eftersom det saknades en butik med ett riktigt stort utbud av väggklockor. Då vi själva letade efter klockor hittade vi möbelföretag som sålde klockor, urmakare som sålde klockor, inredningsbutiker som sålde klockor och klädföretag som sålde klockor. Det de hade gemensamt var att de hade ett litet sortiment av väggklockor, och att fokus låg på andra produkter. För att kunna erbjuda ett stort sortiment av väggklockor krävs det en stor marknad. priisma är därför en webbshop med försäljning över hela den nordiska marknaden. De stora inköpsvolymerna hjälper oss också att erbjuda klockor till konkurrenskraftiga priser. Vår förhoppning är att du ska trivas i butiken. I slutändan är det produkten som är avgörande för att köpet ska motsvara förväntningarna. Vi har därför valt att samarbeta med flera av världens främsta tillverkare av väggklockor.
 
 

Handla tryggt hos priisma

För att förenkla och skapa trygghet för våra kunder har vi valt att certifieras enligt Trygg e-handel standarden, svensk distanshandels säkerhetscertifiering för webbplatser. Priisma erbjuder fakturalösningar från Klarna AB. Du får tryggt hem din produkt, fakturan kommer först i efterhand, och du har 14 dagar på dig att betala. Du betalar först när du vet att du vill behålla varan. Vi har fri frakt på samtliga produkter och att det är öppet köp som gäller är självklart. För att läsa mer om våra köp- och leveransvillkor, vänligen klicka på fliken "Villkor" i menyraden.
 
 

Kundkontakt hos priisma

Som kund vet vi att det är viktigt att kunna få svar på frågor och funderingar som kan uppstå. Priisma har därför telefontid mellan klockan: 08:00-17:00 måndag till fredag. Föredrar du att maila så går det lika bra. Vi besvarar oftast mail inom 30 minuter. Är det storhelg kan det dock ta längre tid, upp till två dagar. Detta hör dock till undantagen. Har du önskemål, frågor eller tips, hör gärna av dig. Ännu en gång: hjärtligt välkommen, hoppas du ska trivas!
/p r ii s m a
 

Produkter
     

Drift & produktion:  Wikinggruppen