priisma

Om priisma

 

Välkommen till priisma 

priisma.se är en del av MA-Gruppen AB

 

Välkommen att kontakta oss via nedanstående uppgifter. Det går också bra att använda kontaktformuläret om du har frågor kring webbshopen eller de produkter vi lagt in.


MA-Gruppen AB
Sallarängsgatan 3
431 37 Mölndal 
Sverige
Tel: 0046 (0)31-38 90 444 
E-post: info@priisma.se 
Organisationsnummer: 556856-7639

 

Handla tryggt hos priisma

För att förenkla och skapa trygghet för våra kunder har vi valt att certifieras enligt Trygg e-handel standarden, svensk distanshandels säkerhetscertifiering för webbplatser. priisma tillhandahåller Certitrade AB:s kortbetalningslösningar för Visa- och Mastercard - det modernaste och säkraste systemet för kortbetalningar. All information är krypterad med SSL - 128 bit och alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure. priisma erbjuder fakturalösningar från klarna AB. Du får tryggt hem din produkt, fakturan kommer först i efterhand, och du har 14 dagar på dig att betala. Du betalar först när du vet att du vill behålla varan. Vi har fri frakt på samtliga produkter och klockorna levereras med batterier. Att det är öppet köp som gäller är självklart. För att läsa mer om våra köp- och leveransvillkor, vänligen klicka på fliken "Villkor" i menyraden.
 
 

Kundkontakt hos priisma

Som kund vet vi att det är viktigt att kunna få svar på frågor och funderingar som kan uppstå. Priisma har därför telefontid mellan klockan: 08:00-20:00 alla dagar i veckan. Föredrar du att maila så går det lika bra. Vi besvarar oftast mail inom 30 minuter. Är det storhelg kan det dock ta längre tid, upp till två dagar. Detta hör dock till undantagen. Har du önskemål, frågor eller tips, hör gärna av dig. Ännu en gång: hjärtligt välkommen, hoppas du ska trivas!
/p r ii s m a
 

 

Produkter
     

Drift & produktion:  Wikinggruppen